Varallisuus luo turvallisuutta

Varallisuus luo turvallisuutta

Lapsuuden vuodet lama-Suomessa jättivät varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmen (40) jälkensä, ja hän on pitänyt sydämen asiana vaurastua, sillä hänen mielestään varallisuus on tärkeä turvallisuustekijä.

Tuottava varallisuus on avain menestykseen.

Työn ja toimeentulonsa hän saa asuntosijoittajana, mutta hän haluaa jakaa tietämystään kirjoittamalla kirjoja sekä kouluttamalla – etenkin naisia – turvaamaan tulevaisuutensa vaurastumisymmärryksen avulla.

Terhi on äiti, ja hän alkoi äitiyslomalla pohtimaan, mitä hän jatkossa tekisi urallaan. Aikaisemmin sijoitustuotteiden myyjänä toiminut Terhi päätti rakentaa itselleen asiantuntijaroolin, joka edellyttäisi julkista puhumista ja kirjoitusten sekä kirjojen julkaisua. Hän lähestyi aihetta hieman kauhunsekaisin tuntein, sillä kirjoittaminen ja esiintyminen ei kuulunut lainkaan hänelle mieluisiin asioihin.

Vajaat kymmenen vuotta myöhemmin Terhi Majasalmi tunnettaan televisiosta sekä Vauras Nainen -ryhmästä Facebookissa. Monet saattavat muistaa Terhin vuoden 2013 näytetystä televisiosarjasta Kirsi ja Himoshoppaajat, jossa hän Kirsi Salon kanssa valmensi naisia järkevään taloudenhallintaan. Terhi on itse hankkinut yksin sijoitusvarallisuutta sekä miehensä kanssa ja kartuttanut varallisuutta myös ohjaamalla saatuja osinkoja takaisin uusiin sijoituksiin. Nykyään hän järjestää tilaisuuksia ja kiertueita ympäri Suomea auttaen ihmisiä vaurastumaan, eli itsenäisyyttään omaehtoisen säästämisen ja sijoittamisen avulla.

Ilmeisesti olin selkeä sellaisella täsmällisellä ja ystävällisellä tavalla, joka poiki myöhemmin lisää haastatteluja, hän pohtii julkisen asiantuntijauransa käynnistymistä.

Keskustelu naisten sijoitustoiminnasta on yleistynyt.

Naistenlehtitasolle teema on noussut 2010-luvulla.

Terhi huomauttaa, että paitsi varojen kuluttamisen, tulee niiden hankkimisen olla keskustelunaihe siellä, missä naiset kohtaavat – oli se sitten tapahtumissa, seminaareissa tai mediassa.

Haluan opettaa myös nuorille sitä, että unelmien eteen pitää tehdä töitä

Terhin asunto-osakkeisiin sijoitettu varallisuus on pääosin Suomessa, mutta yhdessä hänen miehensä kanssa kiinteistöihin sijoitettu omaisuus on Amerikan Yhdysvaltojen keskilännessä.

Suomen kansantalouden tilastot kertovat kasvusta

Suomen kansantalouden tilastot kertovat kasvusta

Tomi Kaukinen kulkee vaikeuksien kautta voittoon

Tomi Kaukinen kulkee vaikeuksien kautta voittoon

0